Green Road d.o.o.

O NAMA

o nama

NAŠA FIRMA SE NALAZI U KOSJERIĆU.

Firma je osnovana 2011- godine, sa glavnim ciljem prevoza robe u drumskom sobraćaju. Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju, danas imamo bogat i raznovrstan vozni park od oko 30 vozila i mašina. Vlasnik i glavni izvršni direktor je Mladen Jevtović. Naša primarna delatnost je pružanje usluga transporta robe u domaćem i međunarodnom saobraćaju. Pored toga bavimo se: pružanjem usluga rada niskogradnje, pranjem kamiona i ostalih vozila u našoj specijalizovanoj perionici i merenjem svih vrsta teretnih vozila.

NAŠI CILJEVI I PLANOVI

Dakle, jasno je da su ciljevi i planovi naše kompanje veliki, ali držeći se naše poslovne politike, nadamo se ne i nedostižni:

 

  • Stalna briga za kvalitet usluga u skladu sa važećim zakonima, propisima i standardima
  • Kontinuirano unapređenje svih procesa u organizaciji
  • Stalna provera i porast nivoa zadovoljstva korisnika kvalitetom naših usluga
  • Stalno stručno usavršavanje zaposlenih
  • Sveobuhvatno učešće menadžmenta i aktivno angažovanje svih zaposlenih
  • Zaštita i unapređenje radne sredine zaposlenih i njihove bezbednosti
  • Razvijanje partnerskih odnosa sa klijentima, dobavljačima i poslovnim partnerima
  • Neprekidno preispitivanje i usklađivanje ciljeva organizacije sa zahtevima i očekivanjima tržišta

Naša misija je da svojim klijentima omogućimo brz, kvalitetan i pouzdan transport robe do željenih destinacija. Ispunjenjem ovih zahteva obezbeđujemo stabilnu i dugoročnu poziciju na tržištu, rast i razvoj firme.

Naša vizija i cilj je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti drumskog transporta, pouzdanosti, kvaliteta usluge, ekologije, tako i u oblasti življenja i koja, ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira.

Naši ciljevi su zadovoljstvo klijenata kada su u pitanju naše usluge, izvršiti transport u što kraćem roku do željene destinacije. Firma svakodnevno čini sve da bi naše usluge unapredila, učinila boljima, savremenim i pouzdanim.

TU SMO UVEK ZA VAS